یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۰
بیمه سلامت برای بخشی از طلاب برقرار است

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین احسانی همچنین به پوشش بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: بیمه سلامت برای بخشی از طلاب برقرار است و تلاش شده است گروه‌هایی که امکان استفاده از بیمه تأمین اجتماعی را ندارند، از خدمات بیمه سلامت برخوردار شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین احسانی مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه ، در سیزدهمین اجلاسیه مدیران حوزه‌های علمیه استان‌ها، با تبریک ایام پیش‌رو، اظهار داشت: مرکز خدمات حوزه‌های علمیه از ابتدا با هدف حمایت از طلاب و خانواده‌های آنان شکل گرفت و در طول سال‌های فعالیت خود، ارائه خدمات بیمه‌ای، معیشتی، درمانی، مسکن و ...را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به پیشینه شکل‌گیری مرکز خدمات حوزه‌های علمیه افزود: در دهه ۶۰، با هدف حمایت از طلاب رزمنده، صندوقی با عنوان «صندوق شهید عبدالله میثمی» تأسیس شد و در دهه ۷۰ نیز با تدبیر مقام معظم رهبری، این مجموعه به یک نهاد سازمانی با مأموریت‌ها و برنامه‌های گسترده‌تر ارتقا یافت.

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه همچنین از بررسی امکان کاهش شرایط سنی و تحصیلی ورود طلاب به بیمه خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر شرایطی از جمله رسیدن به پایه ششم، سن و تأهل برای ورود به این بیمه در نظر گرفته شده است، اما با توجه به درخواست‌های متعدد طلاب، برنامه‌ریزی برای کاهش سن و تسهیل شرایط ورود به بیمه تأمین اجتماعی در دستور کار معاونت بیمه و سلامت قرار گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین احسانی همچنین به پوشش بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: بیمه سلامت برای بخشی از طلاب برقرار است و تلاش شده است گروه‌هایی که امکان استفاده از بیمه تأمین اجتماعی را ندارند، از خدمات بیمه سلامت برخوردار شوند.

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با اشاره به خدمات درمانی ویژه گفت: در کنار بیمه تکمیلی، مرکز خدمات برای طلابی که با بیماری‌ها و هزینه‌های سنگین درمانی مواجه می‌شوند، حمایت‌های مضاعفی را نیز در نظر گرفته است.

وی افزود: در مواردی که سقف تعهدات بیمه تکمیلی برای دارو و ویزیت به پایان رسیده باشد، امکان بررسی و افزایش حمایت وجود دارد و طلاب می‌توانند از طریق مدیران مدارس و مراکز خدمات استانی، موارد خود را پیگیری کنند.

حجت الاسلام والمسلمین احسانی تأکید کرد: در کمیسیون خدمات ویژه درمانی نیز با بررسی شرایط افراد، امکان پرداخت کمک‌های درمانی مازاد بر سقف بیمه تکمیلی وجود دارد.

اعزام ۱۵۲ هزار نفر از خانواده طلاب به مشهد مقدس

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و رفاهی این مرکز اظهار داشت: در قالب اردوهای سه‌روزه مشهد مقدس، طی پنج سال گذشته حدود ۴۷ هزار خانواده و مجموعاً ۱۵۲ هزار نفر از خانواده طلاب به مشهد مقدس اعزام شده‌اند.

وی افزود: برنامه مرکز خدمات این است که این ظرفیت در طول سال افزایش پیدا کند و طلاب خواهر و طلاب جامعه‌المصطفی نیز بتوانند از امکانات رفاهی پیش‌بینی‌شده، از جمله ظرفیت هتل ولایت، استفاده کنند.

حجت الاسلام والمسلمین احسانی در پایان با تأکید بر ضرورت تعامل بیشتر میان مرکز خدمات و مدیریت‌های استانی حوزه‌های علمیه گفت: مدیران و معاونان استان‌ها می‌توانند موارد و نیازهای طلاب را از طریق مراکز خدمات استانی پیگیری کنند تا خدمات با شناخت دقیق‌تر از شرایط افراد و با هدفمندی بیشتری ارائه شود.

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha